“Elle” prodat u rekordnom broju zbog Brižit Makron

“Elle” prodat u rekordnom broju zbog Brižit Makron

Poslednji broj ženskog magazina “Elle”, u kome je deo posvećen Brižit Makron, supruzi francuskoga predsednika, prodat je u rekordnom broju u zadnjih 10 godina, preciznije u više od 530.000 primeraka

U broju koji se u prodaji pojavio 8. avgusta, Brižit Makron je s novinarkom magazina javno razgovarala prvi put otkako je njen suprug 7. maja izabran na tu dužnost. Između ostalog, na desetak stranica intervjua prva dama Francuske otkrila je i deo priče o svojim prvim koracima u Jelisejskoj palati.

Elegantna i vitka Brižit (64) je u životu Emanuela Makrona (39), najmlađeg predsednika moderne Francuske, prisutna još od kada je bio 15-godišnjak, isprva kao njegova nastavnica, potom u godinama koje slede ljubavnica, a zatim supruga.

Avgustovski broj Ella, od 530.000 prodanih primeraka, verovatno će biti i veći ali već sada predstavlja rekord za poslednjih 10 godina.

Na društvenim mrežama, intervju sa Brižit Makron zabeležio je 30 miliona pregleda, jer je veliko interesovanje i van Francuske, posebno u SAD i Nemačkoj.

Preporučujemo vam i sledeće:Untitled