Del Boj i Rodni bi danas stvarno bili milioneri

Del Boj i Rodni bi danas stvarno bili milioneri

Finansijski eksperti veruju da bi pokretne i nepokretne nekretnine koje su posedovali Del Boj i Rodni danas vredele čak tri miliona funti

Trosoban stan u Pekamu danas vredi oko 850.000 funti, zahvaljujući rastu cene kvadrata u tom kvartu. Iako se u seriji prikazuje zgrada Nelson Mandela u Pekamu, zapravo scene su snimane u jednom stanu u Aktonu. Ako na stan dodamo garažu koju su posedovali, ali i trotočkaša iz 1967. godine (Reliant Regal Supervan III), ali i ford kapri – to je još 55.000 funti.

Ipak, najvredniji bi bio par plavih dijamanata za koje se Del Boj trampio u epizodi “To Hull and Back” čija se vrednost danas procenjuje na dva miliona funti! Time su predviđanja finansijskih stručnjaka s pokrićem u oceni da bi Del Boj i Rodni zaista bili bogati.

– Samo kada pogledate šta je sve došlo u ruke Del Boja i Rodnija tokom sedam godina emitovanja serije shvatate da bi oni danas sa tim stvarima bili milioneri i živeli luksuzan život kojem su sve vreme težili – ističe finansijski ekspert Džesmin Birtles.

Preporučujemo vam i sledeće:Untitled