Zašto se Tramp pojavljivao u toliko filmova i serija 90-ih?

  • In Film
  • 4. September 2017.
Zašto se Tramp pojavljivao u toliko filmova i serija 90-ih?

Aktuelni predsednik SAD pojavio se u velikom broju filmova i serija 90-ih, jer je to bio Trampov  zahtev da bi dozvolio snimanje u svojim hotelima, otkriva glumac Met Dejmon

U drugom delu porodičnog klasika Sam u kući, Kevin Mekalister (Mekoli Kolkin) ulazi u njujorški hotel Plaza uz zamolbu jednog čoveka da mu kaže gde je predvorje. Taj čovek je Donald Tramp!

Met Dejmon u intervjuu za Holivud reporter, međutim, tvrdi da ta scena nije ni bila u scenariju. Kaže da je Tramp kao egomanijak, svaki put kada su ga producenti pitali da snimaju filmove u nekom od brojnih raskošnih objekata koje poseduje, tražio da se napiše posebna scena za njega.

– Martin Brest morao je da napiše scenu za Miris žene, i cela ekipa je učestvovala u tome. Morali su da potroše sat vremena kako bi snimili tu scenu – Donald Tramp ulazi i Al Paćino kaže: Zdravo, gdine Tramp! – morao je da ga oslovi po imenu – i onda izlazi – navodi Dejmon. – Potrošite malo vremena kako biste dobili dozvolu, a onda isečete scenu iz filma. Ali izgleda da su je u ‘Sam u kući 2‘ ostavili u filmu – dodaje on.

Pogledajte scene iz serija i filmova u kojima se pojavljivao Tramp:

Preporučujemo vam i sledeće:Untitled