Časovnik koji prkosi pravilima

Časovnik koji prkosi pravilima

Džonatan Vard iz kompanije Icon 4×4 dizajnirao je predivni časovnik, inspirisan izgledom originalnog Duesenberg tahometra

Kompanija Duesenberg Motors, američki proizvođač trkačkih i luksuznih automobila, koju su osnovali braća Avgust i Frederik Dusenberg 1913. godine i dalje se povezuje sa ultimativnim luksuzom i ekskluzivnošću, iako nisu u žiži javnosti već nekoliko godina.

Minimalistički časovnik koji vidite pred sobom podseća nas na vintaž vozila, dok u isto vreme gleda i korača prema budućnosti. Dubois-Depraz Automatic 14400 modul, sa ETA 2893-A2 bazom i jedinstvenim oscilirajućim tegom pokreće ovaj model koji poseduje brojčanik od poliranog oniksa, sa originalnim kaišem od aligatorske kože.

Proizveden u ograničenom izdanju od samo pedeset jedinica, ovaj časovnik ima bazu napravljenu od vrhunskog titanijuma sa duplim zaobljenim safirnim kristalom i telo od peskiranog titanijuma. Tim iz kompanije Icon 4×4 je nekoliko godina radio na dizajnu ovog modela, a on može biti vaš po ceni od 11.500 dolara.

Preporučujemo vam i sledeće:Untitled