Hotel na plaži koji donosi novu definiciju luksuza

 

Hotel Acqualina Resort & Spa on the Beach je jedini ugostiteljski objekat sa pet zvezdica koji nudi direktan izlazak na plažu, kao i jedinstvenu ponudu dodatnog sadržaja

Hoteli koji se nalaze uz samu plažu u gradu Majamiju uglavnom ne moraju brinuti oko posećenosti. Turisti iz celog sveta maštaju o dolasku u grad koji funkcioniše kao savršen spoj urbane metropole i mesta koje nudi idealni odmor na plaži uz koktele. Ipak, u velikoj konkurenciji hotela uz plažu, Acqualina Resort & Spa on the Beach se uspeo nametnuti kao nešto drugačiji.

Radi se o jedinom hotelu s pet zvezdica koji nudi direktan izlazak na plažu, a celokupna ponuda nastoji biti poput one kakvu nude najbolji svetski hoteli. Luksuz ovde možete pronaći na svakom koraku, bilo da se radi o usluzi batlera koja je dostupna 24 sata ili da se radi o dizajnu i arhitekturi objekta na kojima su radili vrhunski dizajneri. Vanjski izgled hotela je inspirisan starim mediteranskim vilama, a služi kao savršen kontrast visokim neboderima između kojih se nalazi.

Gostima je na raspolaganju 98 soba, kao i dodatni sadržaj poput privatnog kina, teretane, soba s 3D kompjuterskim igricama te celi niz spa opcija.

Preporučujemo vam i sledeće:Untitled