Poznati investitor s Vol Strita ulaže u Bitkoin

Poznati investitor s Vol Strita ulaže u Bitkoin

Poznati investitor Bil Miler, investirao je do sada 30% sredstava u Bitkoin

Prema izveštaju s Vol Strit Žurnala, Miler je investirao veliki deo sredstava s kojima raspolaže upravo u Bitkoin. Ovaj poznati investitor s Vol Strita uložio je u Bitkoin početkom 2016-te, te je do sada iznos njegovog uloga porastao za 70%. Time je ovo postala jedna od najboljih investicija koje je napravio, s najvećim ROI-em (return of investment).

Miler je oduvek bio poznat kao osoba koja realno zna da proceni vrednosti, te za razliku od svojih kolega s Vol Strita kao što su Dimon, Fink i Bafet, koji su odbili da investiraju u Bitkoin nazivajući ga balonom, on je video vrednost u Bitkoinu. Poznata je njegova izjava da za procenu investicije uvek trebati gledati gde je u tome prava vrednost, ako nešto izgleda skupo ne znači da je vredno.

Vodeći se time, čini se da Miler stvarno veruje da Bitkoin ima vrednost, pa je još 2014-te godine 1% svoje privatne imovine uložio upravo u Bitkoin jer mu se to tada činilo kao izvrsna prilika za investiciju.

– Verujem da i dalje postoji šansa da Bitkoin padne skroz do nule, ali to se ne događa, ta se takva šansa smanjuje iz dana u dan s povećanjem kapitala od strane fondova rizičnog kapitala koji ulaze u Bitkoin – kazao je Miller.

Preporučujemo vam i sledeće:Untitled