Ovako izgleda prva klasa u avionima Emiratesa

  • In Lux
  • 15. November 2017.

 

Kompanija Emirates uložila je milione dolara u stvaranje nove ultra-luksuzne kategorije za svoje avione Boing 777

Većina prevoznika danas nastoji da preveze što više putnika u jednom avionu i dobar deo luksuznijih sedišta uglavnom se popuni kroz frequent flyer programe, odnosno, skupljanjem milja koje se kasnije mogu zameniti za bolja mesta.

Međutim, predsednik Emiratesa Tim Klark ima nešto drukčiju filozofiju. Smatra kako visokoluksuzni avioprevoz nije umiruća kategorija i tvrdi da su njihova najskuplja sedišta uvek rasprodata. Mnogi avioprevoznici gašenje prve klase žele da nadoknade poboljšanjem svoje biznis klase, ali je potražnja za prvom klasom u našim avionima i dalje veoma snažna – kazao je Klark.

Emiratesov novi luksuzni Boing 777 uskoro će početi da leti na ruti između Ženeve i Brisela, a s vremenom će dodati i gradove poput Perta i Čikaga. Klark je novi dizajn predstavio na Dubaijskom Er Šou i izgleda spektakularno. Unutrašnjost aviona ima tvrdi drveni pod, mnoštvo opcija za ugađanje svetla i zasebne kabine za putnike te odvojene kabine nastale su u saradnji s Mercedes-Benzom, čija su vozila služila kao glavna inspiracija.

Preporučujemo vam i sledeće:Untitled