JP Morgan Chase uvodi fjučerse Bitkoina

  • In Banke
  • 23. November 2017.
JP Morgan Chase uvodi fjučerse Bitkoina

Prema pisanju Volstrit Žurnala, JP Morgan Chase razmatra da, kroz svoju buduću platformu, Čikaškom berzanskoj tržnici (CME) obezbedi pristup Bitkoin fjučersima

Ovo saopštenje je prošle nedelje podiglo cene kriptovalute na rekordnu visinu od 8.300 dolara. U izveštaju je rečeno da: J.P. Morgan razmišlja o tome da svojim klijentima pruži pristup novom proizvodu Bitkoina i to preko svoje jedinice za brokersko posredovanje.

Naravno, ironija leži u činjenici da je Džejmi Dimon bio najglasniji kritičar Bitkoina na Volstritu, nazvavši ga prevarom i rekavši da je svako ko ulaže u Bitkoin glup. Dimon je, takođe, zapretio da će otpustiti bilo koga zaposlenog u JP Morganu ko se bude bavio ulaganjem u Bitkoin.

Snažno negativno mišljenje pojedinih pundita sa Volstrita je u suprotnosti sa pozitivnim stavovima drugih. Međutim, bez obzira da li je Džejmi Dimon odobrio uvođenje fjučersa Bitkoina ili ne, nesporno je da će fjučersi ove kriptovalute postati realnost već u decembru, što će snažno povećati usvajanje ove digitalne valute.

Preporučujemo vam i sledeće:Untitled