Prefinjeni novitet Vacheron Constantin brenda

Prefinjeni novitet Vacheron Constantin brenda

Brilijantni časovničari brenda Vacheron Constantin imaju afinitet prema mehanizmima sa trostrukim kalendarima, pa nam ponovo upravo to prikazuju u modernoj formi

Najnoviji časovnik brenda, Vacheron Constantin Traditionnelle Complete Calendar Excellence Platine ima novo kućište i brojčanik od platine, kao i sveži mehanizam koji prati vrhunsku komplikaciju sa tri kalendara. Inspirisan klasičnim brojčanicima koje je ovaj brend predstavio tokom godina, Traditionnelle Complete Calendar ima veoma kul pristup svom čuvenom dizajnu.

Brojčanik Traditionnelle Complete Calendar modela razlikuje se po poziciji prostora za dane i mesece. Tu je i indikator faze meseca, dok se datum predstavlja plavom kazaljkom, ostavljajući ostatak brojčanika čistim i elegantnim.

Po pitanju snage, samo-navijajući kaliber 2460 pokreće celu ovu priču, a on poseduje oscilirajući teg od 22-karatnog zlata i rezervu energije od 40 sati. Indikator faze meseca zahteva jedno prilagođavanje na svake 122 godine, prenosi Luxlife.

Ime ovog časovnika nam govori sasvim dovoljno o njegovoj lepoti – Excellence Platine – jer je ovaj časovničarski brend koristio retki materijal ne samo za kućište prečnika 41 mm, već i za njegov brojčanik koji je peskiran, mesečev disk, kao i kopču na kaišu. Sa Pt950 inskripcijom na brojčaniku, svaki od 100 modela ovog časovnika biće dostupan za kupovinu po ceni od 69.000 evra.

Preporučujemo vam i sledeće:Untitled