Najbolji hoteli pored mora u kojima je idealno provesti zimu

Najbolji hoteli pored mora u kojima je idealno provesti zimu

Blizina mora i vazduh sa mirisom soli ne prijaju samo preko leta. Postoje ušuškana mesta, koja će zbog predivne prirode i luksuznog smeštaja učiniti vaš zimski odmor posebnim

1. Ocean House, Watch Hill, Roud Ajland

Ovde je zima tako tiha da prelazi u meditaciju. Gledanje i poseta svetionika su glavna zabava. Elegantne sobe, spa-saloni u kojima se rade tretmani morskom solju i toplim kamenjem, piće uz kamin, čine odmor ušuškanim.

2. Delamar Southport, Konektikat, SAD

Sautport je selo na samoj obali, sa kaldrmisanim ulicama i porodičnim prodavnicama. Sobe u hotelu su prostrane, sa ručno rađenim nameštajem, mermernim kupatilima i kaminom.

3. Tofino Resort , Vankuver, Kanada

Ovo mesto je opojna mešavina pejzaža, beskrajnog plavetnila mora i neba, guste šume, zimskog surfa i brojnih aktivnosti. Galerije, zanatske radnjice i pogled na okean čine pravu umetnost.

4. Baron’s Cove, Sag Harbur, Njujork

Ovaj kraj neguje pomorsku istoriju. Glavna ulica živahna je cele zime, a umetničke galerije, butici i restorani privlače vikendaše. Sobe u hotelu gledaju na okean, a u lobiju se provode opušene večeri uz kamin, vino i muziku uživo.

Wentworth by the Sea, Nju Hampšir

Hotel u kom su odsedale diplomete, i potpisivani važni istorijski sporazumi. Luksuzno opremljen, sve sobe gledaju na okean i marinu, spa sa vrhunskim tretmanima . Jednostavno, kraljevski odmor.

Preporučujemo vam i sledeće:Untitled