Aplikacije koje su unapredile način poslovanja

Aplikacije koje su unapredile način poslovanja

Istraživanja pokazuju da u poslednje vreme sve više ljudi radi od kuće, ali bez obzira na to da li rade na samostalnom projektu ili su zaposleni u kompaniji koja im omogućava da rade od kuće, tehnologija je ključ za obavljanje takvog posla

Na internet tržištu trenutno se nalazi nekoliko aplikacija pomoću kojih korisnici mogu svoju virtuelnu kancelariju pretvoriti u efikasan i produktivan prostor, bez obzira na to da li se nalaze na moru, planini ili u svom domu.

Dropbox je aplikacija pomoću koje korisnici sve važne fajlove imaju na dohvat ruke. Dropbox ima širok spektar opcija koje odgovaraju potrebama za čuvanje podataka. Pored toga, fajlovi koji su namenjeni za deljenje omogućavaju slanje velikih fajlova bez ikakvih problema.

Google Drive aplikacija ne samo što služi za skladištenje i čuvanje, pa i sinhronizaciju slika i dokumenta, već je i najlakši način da korisnici podele dokumente ili tabele. Komentarisanje i praćenje promena omogućava klijentima i timovima da rade zajedno na projektima iako nisu fizički na istom mestu.

Asana aplikacija omogućava da timovi upravljaju projektima na najlakši način. Poseduje funkciju putem koje prati projekte, deli zadatke, ali i prati napredak projekta. Može se koristiti na tabletu, računaru i mobilnom telefonu.

iDone This omogućava lakše evidentiranje zaposlenih i to kada su počeli da rade, koliko su radili i zašto eventualno ne mogu da završe posao.

Toggl, vrhunska aplikacija za praćenje radnog vremena, integriše se u pretraživač, omogućavajući korisniku da broj radnih sati drži pod kontrolom kao i da ti sati budu produktivni. Napredne funkcije uključuju grafikone za praćenje profitabilnosti i timova, a Toggl se integriše i s aplikacijama poput iCal, Asana, Basecamp i GitHub.

GoToMeeting je platforma za video-konferencije. Ona omogućava korisnicima da prisustvuju sastanku pomoću tableta, računara ili mobilnog telefona.

Preporučujemo vam i sledeće:Untitled