Mark Kjuban – Savet investitorima za ulaganje u bitkoin

  • In Lider
  • 11. December 2017.
Mark Kjuban – Savet investitorima za ulaganje u bitkoin

Kjuban poseduje sam bitkoine i etereum, sa ukupnom neto vrednošću od oko 3,3 milijarde dolara

Situacija oko bitkoina je vrelija nego ikada, zbog čega se postavlja pitanje: da li je sada dobar trenutak za prosečne investitore da se uključe u akciju ulaganja u ovu kriptovalutu?

– Samo ako imate dovoljno novca u rezervi – smatra milijarder i uspešni investitor, Mark Kjuban.

Bitkoin je još uvek kocka jer bi mogao da dostigne vrednost od 15.000 ili da se spusti na nulu. A moguće je da se oba ishoda dese u jednom danu – rekao je Kjuban, u nedavnom intervjuu za MONEY.

Kjuban poseduje sam bitkoine i etereum, sa ukupnom neto vrednošću od oko 3,3 milijarde dolara. Njegova mantra je da on sebi može da priušti da preuzme rizike, koji prate investiranje u bitkoin: Ako ulažete novac od koga zavisite i koji ne možete da priuštite da izgubite, nemojte ulagati. Ali, ako imate novac sa kojim možete da se kockate, onda je ulaganje u bitkoin vredno rizika koji preuzimate.

Mark Kjuban je američki milijarder poznat po finansijskim uspesima, kao i po tome što deluje filmski producent. Međutim, široj javnosti je najpoznatiji kao vlasnik Dallas Mavericksa, tima koji se takmiči u NBA košarkaškoj ligi.

Preporučujemo vam i sledeće:Untitled