Dikaprio glumi u novom filmu Kventina Tarantina

  • In Film
  • 16. January 2018.
Dikaprio glumi u novom filmu Kventina Tarantina

Oskarovac Leonardo Dikaprio glumiće u novom filmu Kventina Tarantina čiju pozadinu čine događaji povezani sa ubistvima članova vođe komune Family Čarlsa Mensona, ali neće glumiti tog nedavno preminulog osuđenika, piše Dedlajn

Dikapriova nova uloga u Tarantinovom filmu prva je nakon osvajanja Oskara za najboljeg glavnog glumca u filmu The Revenant.

Ranije su slavni reditelj i poznati glumac sarađivali 2012. na filmu Django Unchained.

Dikaprio će u novom filmu glumiti jednog ostarelog glumca, dok će njegova kolegica iz filma Vuk s Volstrita Margot Robi glumiti ubijenu glumicu Šeron Tejt, tada trudnu suprugu reditelja Romana Polanskog.

Trenutno se vode pregovori o tome hoće li se Dikapriju u filmu pridružiti i Tom Kruz, a prethodni pregovori s Bredom Pitom navodno nisu bili uspešni. Po pisanju magazina Varajeti, Tarantino je i slavnom Al Paćinu ponudio ulogu u filmu koju je sam reditelj pisao specijalno za glumca.

Potvrđeno je da će jedan od producenata biti Dejvid Hejman, producent filmova o Hariju Poteru.

Snimanje će početi na leto ove godine u Los Anđelesu, a film bi premijerno trebalo da bude prikazan na pedesetu godišnjicu ubistva Šeron Tejt i njenih četvoro prijatelja. Ubistvo se dogodilo 9. avgusta 1969. godine.

Preporučujemo vam i sledeće:Untitled