Nove mobilne aplikacije za savremene putnike

Nove mobilne aplikacije za savremene putnike

U organizaciji i realizaciji putovanja mogu vam pomoći i brojne druge aplikacije, od onih za bukiranje avio prevoza i smeštaja, preko vodiča za destinacije, do onih koje spajaju putnike i domaćine sa sličnim interesovanjima

Evo predloga pet poznatih aplikacija, koje vam zaista mogu biti od koristi pri organizaciji putovanja.

Trip.com
Nekada poznat kao Gogobot, Trip.com je aplikacija pomoću koje možete da istražujete smeštaj, aktivnosti i sadržaje na destinaciji, kao i prevoz do nje. Trip.com pokriva preko 60.000 destinacija, a u izboru vam mogu pomoći ocene drugih putnika. Dodatnu pomoć tokom odabira daje mogućnost da opišete svoju ličnost i putne preference, na primer, luksuzna putovanja, gastronomska putovanja, zabava, itd.), što vam može suziti pretragu i uštedeti vreme.

Localeur
Ova travel aplikacija vam nudi savete o destinaciji od ljudi koji je najbolje poznaju. Zajednice lokalaca raznih zvanja i interesovanja, od umetnika do preduzetnika, posavetovaće vas o najboljim kafeima, restoranima i mestima za izlazak. Ovde možete naći preporuke za hotele i lokalne itinerere. Localeur nudi savete za gradove širom sveta, ali je posebno dobra za posetu SAD-u, gde pokriva 50 većih gradova.

500px
500px je aplikacija koja okuplja ozbiljne fotografe, a njena zajednica broji više od 11 miliona korisnika. Osim što ćete moći da uživate u mnoštvu prvoklasnih fotografija iz celog sveta, ova aplikacija korisnicima omogućava da međusobno dele svoje fotografije sa putovanja i da na osnovu reakcija i saveta dalje rade na poboljšanju svojih fotografskih veština.

Time Out
Brend poznat po organizovanju siti brejkova širom sveta, od Njujorka do Barselone, kreirao je aplikaciju koja vam pomaže u virtuelnom istraživanju destinacije i daje uvid u liste najboljih restorana, tržnih centara, kafea, barova i događaja koje možete posetititi. Osim što je veoma korisna na destinaciji, Time Out vas svojim sadržajima možete insipirisati i da se odlučite na putovanje.

Musement
Dostupna za više od 350 svetskih destinacija širom sveta, Musement je aplikacija-vodič koja vas upoznaje sa zanimljivim lokalnim sadržajima. Posebno je korisna opcija za kupovinu karata i ulaznica za lokalne sadržaje, događaje i turističke ture, uz detaljne opise i objašnjenja istih.

Preporučujemo vam i sledeće:Untitled