Glamurozni Tag Heuer sa dijamantima

Glamurozni Tag Heuer sa dijamantima

Slavni Link model sada je predstavljen u ultra luksuznoj varijanti sa koronom, brojčanikom i narukvicom  ukrašenom dijamantima

Link je dizajn koji datira iz 1987. godine. Narukvica sata je karakteristična zbog karika koje oblikuju latinično slovo S. Ovaj model predstavlja podjednako legendaran dizajn i standard, kada su u pitanju ergonomija i udobnost nosioca sata, a svaka karika je zaobljena na vrhu, dnu i stranama, pružajući neverovatno gladak osećaj na zglobu ruke.

Dosledan svom imidžu luksuznog švajcarskog proizvođača satova, TAG Heuer predstavlja novu verziju koja je još luksuznija i ukrašena dijamantima.

Prečnik kućišta sata je 41 mm i poseduje brojčanik ukrašen sa 12 dijamanata 1.60mm, dozvoljavajući maksimum čitljivosti, dok korona kombinuje dva dizajna-jastučastu bazu i preklopni prsten na kom se nalazi čak 54 dijamanta.

Oblik kućišta je nešto između okruglog i jastučastog, dajući ovom satu jedan mekši i suptilniji dizajn.

Kompletno izrađena od čelika, narukvica je totalno integrisana u kućište, čineći rogove apsolutno suvišnim i pružajući nosiocu sata jedan fluidniji ergonomski dizajn. Nositi ovaj sat je neuporedivi komfor, jer prednja i zadnja strana narukvice sa ispoliranim komponentama pružaju izuzetno gladak osećaj na zglobu ruke i omogućavaju fleksibilne pokrete.

Sat poseduje mehanizam automatic Calibre 5, vidljiv kroz poleđinu safirnog kućišta i vodootporan je do 100m dubine. Link je takođe dostupan sa plavim sunray brojčanikom koji ima samo koronu ukrašenu dijamantima.

Cena verzije Link modela sa dijamantskom koronom je 4.700 evra, dok ćete za verziju Link sata koji poseduje koronu, brojčanik i narukvicu ukrašenu dijamantima morati da izdvojite 18.950 evra. (Luxlife)

Preporučujemo vam i sledeće:Untitled