Mila Kunis i Ašton Kučer ostavljaju decu bez nasledstva

Mila Kunis i Ašton Kučer ostavljaju decu bez nasledstva

Slavni holivudski par Ešton Kučer i Mila Kunis svoje milione dolara ne planiraju da ostavi deci nakon smrti i moraće sami da se pobrinu za sticanje bogatstva, otkrio je poznati tata

– Ne stvaramo nasledstvo za njih, a novac ćemo nakon naše smrti dati u dobrotvorne svrhe ili za razne druge stvari – otkrio je svoje planove Ešton gostujući u jednoj emisiji.

Međutim, zvezdani glumački par ipak svoju decu ne misli da ostavi na cedilu, ali za roditeljski novac moraće da se itekako potrude.

– Ako moja deca požele da pokrenu posao i budu imali dobar poslovni plan, uložiću njega, ali novac neće dobiti tek tako – objasnio je Kučer i dodao da se nada da će im deca biti motivisana da stvaraju ono što su nekad imali.

Par kojeg pamtimo iz serije Lude sedamdesete svoju decu, kćerku Vajat i sina Dmitrija, odgajaju u duhu štednje i nastoje da im usade prave vrednosti o novcu. Deo tog odgoja uključuje i ukidanje poklona za praznike.

– Prošle godine kada smo slavili Božić, naša dvogodišnja kćerka Vajat je dobila previše toga. Mi joj nismo poklonili ništa, ali jesu deda i baka. Deca više ne znaju da cene jedan poklon. Čak više ni ne znaju šta očekuju, za njih su to samo stvari – rekla je Kunis prošlog Božića i otkrila da uvode zabranu darivanja dece, jer njima to zapravo nije ni bitno.

Preporučujemo vam i sledeće:Untitled