Najbolji restorani za poslovne sastanke u Beogradu

Najbolji restorani za poslovne sastanke u Beogradu

Najbolji restorani za poslovne sastanke su uvek preko potrebni. Ukoliko želite da sa svojim klijentima ili partnerima u prijatnom ambijentu ručate i diskutujete, izaberite neki od vrhunskih restorana

ENSO restoran
Ovaj restoran je svakako najpoznatiji po najboljem bifteku u Beogradu – tako bar kažu vrsni kritičari kuhinje. Zaštitni znak restorana je minimalistički dizajn koji odiše elegancijom. Izbor menija spaja čari zapada i istoka sa dozom srpske tradicionalne kuhinje, i na taj način se stvara apsolutna harmonija.

OPERA restoran
U samom srcu Beograda, na Obilićevom vencu nadomak Knez Mihailove ulice, nalazi se restoran koji nudi spoj tradicionalnog i modernog. Kao takav, idealan je za poslovne sastanke i kompromisne dogovore uz odličan ručak. I sve to u raskošnom i elegantnom ambijentu.

CASA NOVA restoran
Restoran italijansko-francuske kuhinje nalazi se u samom centru Beograda, na Dorćolu. Što se enterijera tiče, jako se vodilo računa o najsitnijim detaljima od oslikanih zidova do kućnih lampi. Hrana je, naravno, izvrsna, i morate probati specijalitet kuće Sicilijanski točak. To će oduševiti vaše poslovne partnere ili potencijalne klijente.

DUDURUDU restoran
Ovaj ekskluzivni restoran se nalazi u srcu Savamale, a dizajner enterijera bio je Latinović. Sve je urađeno s ukusom, od menija, preko odličnog izbora vrhunskih vina, pa sve do sjajne muzike.

PRIVE restoran
Odvedite svoje klijente u Njegoševu 63 u jedan od najboljih suši restorana u Beogradu. Ako su vaši poslovni partneri istančanog ukusa, svideće im se ambijent i koncept ovog poznatog restorana. (BIZLife)

Preporučujemo vam i sledeće:Untitled