Ovako živi milijarder koji ima samo 24 godine

Ovako živi milijarder koji ima samo 24 godine

Gustav Magnar Witzoe ima 24 godine i treći je najmlađi milijarder na svetu, s bogatstvom koje se procenjuje 1,9 milijardi dolara

On je vlasnik gotovo polovine norveške kompanije Salmar, koju je dobio na poklon od oca kada je navršio 19 godina. O njegovom stilu života svedoče fotografije na društvenim mrežama, pošto trošenje svog ekstravagantnog bogatstva rado pokazuje.

Na osnovu toga, može se zaključiti da vreme deli između svoje glamurozne porodice, egzotičnih godišnjih odmora, tetovaža, kupovine skupe odeće i satova, kao i investiranja u lokalne tehnološke startapove.

Kompanija Salmar ima sedište na ostrvu Froja u centralnoj Norveškoj, gde, takođe, ima i fabrička potrojenja. Kompaniju je osnovao Gustav Magnarov otac, Gustav Witzoe, 1991. godine.

Popularno je nazvan Kralj lososa, jer je vlasnik polovine norveške kompanije Salmar, koja je jedna od najvećih kompanija za preradu ribe

Gustav Witzoe, koji je i dalje na čelu kompanije, kaže da je puno razgovarao sa članovima porodice o tome ima li smisla da tako mlada osoba, kao što je njegov sin, stane na čelo polovine kompanije i da je polovina akcija na njegovo ime.

Deo svog novca mladi milijarder ulaže u tehničke startapove, poput norveške varijante Snepčeta – Gobiand. A usprkos svom dinamičnom životu, on i dalje stiže na sastanke uprave Salmara.

Gustav Magnar i modu ubraja među svoje strasti, kao i tetoviranje. Stoga ne čudi što je na modnim revijama uvek u prvim redovima. Njegov stil oblačenja pokazuje da voli šminkerska odela, a ima i zavidnu kolekciju skupocenih satova.

Voli da se druži sa majkom Odni Vitzoe u čijem društvu posećuje značajna događanja. Putovanja su, takođe, njegova strast. Obožava skijanje, a dosta vremena provodi igrajući golf sa prijateljima. Nisu mu strani ni godišnji odmori na egzotičnim plažama…

Voli da se pohvaliti i svojim skupocenim automobilima, ali najbolji prijatelj mu je, ipak, plavi američki stafordski terijer.

Preporučujemo vam i sledeće:Untitled