Zlatan Ibrahimović je novo lice kompanije VISA

Zlatan Ibrahimović je novo lice kompanije VISA

Kompanija Visa Inc. najavila je da će Zlatan biti novo lice njene globalne marketinške kampanje za 2018 FIFA svetsko prvenstvo u Rusiji

Kao zvanični platni sistem FIFA-e, Visa će, u saradnji sa Zlatanom Ibrahimovićem, ovog leta omogućiti fanovima da ne propuste ni trenutak akcije, saopšteno je iz VISA-e.

– Ponosan sam što ću raditi s globalnim liderom u industriji platnih sistema. Uvek se trudim da budem najbolji u fudbalu, a partnerstvo s kompanijom Visa to potvrđuje – izjavio je Ibrahimović.

Kao jedan od najtrofejnijih fudbalera sveta, Ibrahimović je osvojio 33 trofeja igrajući za devet timova u Engleskoj, Francuskoj, Italiji, Holandiji, Španiji, Švedskoj i Sjedinjenim Američkim Državama. Smatraju ga jednim od najboljih napadača u njegovoj generaciji.

Ibrahimović nije poznat samo po veštini u sportu, već i po svom karakteru i popularnosti širom sveta. Rođen u Švedskoj, po ocu poreklom iz Bosne i Hercegovine (Bijeljina), a po majci iz Hrvatske, ova fudbalska legenda, ambasador Ujedinjenih nacija i preduzetnik, govori pet jezika i predstavlja oličenje globalnog Visa brenda.

Saradnja kompanije VISA i Zlatana počinje sledećeg meseca.

Preporučujemo vam i sledeće:Untitled