Zbog čega je Bijonse večita inspiracija

Zbog čega je Bijonse večita inspiracija

Popularna pevačica Bijonse kao mala nastupala je kao pevačica širom Amerike, a zapaženi uspeh postigla je kao članica grupe Destiny’s Child, a 2003. godine je ostvarila solo karijeru

Često je na meti javnosti, kako poslovno, tako i privatno. Kako rijetko govori o svom privatnom životu, postala je predmet interesovanja medija, ali i svakodnevna inspiracija ženama širom sveta.

IME
Mnogi izvođači, da bi uspeli u svetu javnosti, promene svoje ime i prezime. Too s Bijonse nije bio slučaj. Njeno ime je varijacija od Beyincé, devojačkog prezimena njene mame Tine. Jednom prilikom, pevačicin ujak je rekao:

– Tina je smatrala da u našoj porodici nema mnogo muškaraca i zato je kćerki dala ime Bijonse, koje je u stvari prezime naše porodice.

TALENAT
Njene glasovne sposobnosti otkrila je zapravo učiteljica plesa Darlette Johnson.

– Pevušila sam pesmu i onda je Bijonse završila. Ostala sam bez daha kako ju je otpevala. U početku je bila stidljiva, ali sam joj obećala da ću joj dati dolar i počela je da peva. Onda sam rekla njenim roditeljima da im dete pjeva fenomenalno i da je greh da je ne daju na časove pevanja.

HUMANISTA
Celi honorar od filma Cadillac Records, Bijonse je donirala za jedan kozmetički centar koji ima rehabilitacioni karakter. Tu je srela ženu koja je imala problem s ovisnošću i smatrala je da joj je ovaj susret promenio život:

– Kroz njenu priču, shvatila sam da svako od nas ima nešto s čim se bori. Ovisnost od narkotika je društvena stigma, ali to mora da se promeni – rekla je Bijonse.

BROJ ČETIRI
– Jeste, moj omiljeni broj je četiri: rođena sam 4. septembra, udala sam se 4. aprila. Inače, Bijonse i njen suprug Džej Zi imaju istetoviran rimski broj IV na malom prst.

Preporučujemo vam i sledeće:Untitled