Remek delo u svetu motora

  • In Moto
  • 25. June 2018.
Remek delo u svetu motora

Pre četiri godine, BMW Motorrad predstavio je R nineT model, odnosno predivni retro motor, koji je kreiran sa ciljem obiležavanja devedesete godišnjice ovog brenda.

Čist i jednostavan, ovaj motor je pozajmio brojne stilske detalje sa najpopularnijih BMW motora iz prethodnih dekada, donoseći moderni preokret ikonskim linijama i čuvenom bokser motoru. Baš iz tog razloga BMW R nineT može biti idealan izbor za one koji sanjare o unikatnom modelu, zar ne?

Australijska kompanija Gasoline radila je na jednom takvom projektu, sa ciljem da motor pretvori u neverovatno remek delo.

Standardne stopice zamenjene su zadnjim setom, dok je novi komplet zamenio fabričke ručke. Specijalno krojeno sedište je takođe dodato ovom modelu, a prethodno je prilagođeno visini i držanju vlasnika.

Estetski govoreći, 2Shot, kako se ovaj model zove, lako će se isticati u masi. Američki moto trkač i dizajner unikatnih modela, Roland Sands, takođe je bio deo ovog projekta, i u njega je uneo komponente poput prednjeg oklopa i nekoliko RSD poklopaca za ventile.

Sve ostalo što vidite na ovom modelu je unikatno, sa jedinstvenim elementima koji su ručni rad majstora zanata. Sve u svemu, stotine radnih časova utrošeno je kako bi BMW R nineT postao savršeni motor.

Preporučujemo vam i sledeće:Untitled