Egzit ove godine posetilo skoro 200.000 ljudi

Egzit ove godine posetilo skoro 200.000 ljudi

Muzički festival Egzit u Novom Sadu okupio je ove godine gotovo 200.000 ljudi, a tokom četiri dana trajanja festivala, u više od 40 zona i 20 bina sa muzičkim programom, nastupilo je više hiljada akreditovanih umetnika, saopšteno je iz organizacije tog festivala

Svoje utiske o osamnaestom izdanju Egzit festivala podelili su i sami umetnici na društvenim mrežama, a iz organizacija kažu da je najupečatljivija scena bila čuvena Grejs Dzons koja je produžila nastup za 45 min, a zatim, na iznenađenje i svog menadžemnta, ostala na tvrđavi do izlaska sunca uživajući u muzici sa publikom.

Dugogodišnji prijatelj festivala DJ Dejvid Geta, osvrnuo se na svoje početke, upravo na Petrovaradinskoj tvrđavi i rekao ‘Egzite, želim da ti se zahvalim. Bili ste sa mnom na putovanju od ranih dana, pa sve do danas. Zato toliko cenim ovaj festival. Egzite, volim te!’

Na zatvaranju mts Dance Arene i seta koji je produžen za sat vremena publici i organizatorima poslala je poruku i DJ Nina Kravic koja je rekla da Egzit povezuje ljude širom sveta i poželela da festival koji leži na Dunavu, reci koja ima toliko istorije u svojim vodama, postane solidan deo te istorije.

Organizatori Egzita kažu da su se mnoge zvezde unapred radovale svojim nastupima, pa je tako rege kralj Ziggy Mari tokom tonske probe snimao glavnu binu i rekao Najbolji evropski festival!, dok je alt-rok umetnica Fever Rej unapred najavila svoj nastup porukom i snimkom u kojoj kaže Exite, dolazimo po tebe. 

Najmlađi dobitnik dvostruke titule najboljeg svetskog DJ-a Martin Gariks na svojim nalozima na društvenim mrežama poručio je da je veoma uzbuđen zbog nastupa na Egzit festivalu, a ubrzo nakon nastupa rekao je da je to bila neverovatna noć, te da su Egzit, publika i energija bili nestvarni.

Preporučujemo vam i sledeće:Untitled