Denis Kvejd prodaje svoju luksuznu vilu

Denis Kvejd prodaje svoju luksuznu vilu

Denisa Kvejda se verovatno sećate iz brojnih filmova poput Dan posle sutra ili Klopka za roditelje... On je upravo odlučio da proda svoju spektakularnu vilu

Njegovo imanje nalazi se u Pacifik Palisejds, a glumac se nada da će dobiti 6.5 miliona dolara za istorijsku vilu uvučenu unutar ove luksuzne enclave. Klasično imanje pokriva 611 m2 prostora, a sadrži pet spavaćih soba i predivni master apartman sa njegovim i njenim kupatilom i garderoberima, kao i kancelarijom i igraonicom.

Ovo imanje ima brojne detalje španskog stila, poput krova od crvenih pločica, izloženih greda ili brojnih lukova, a kako se nalazi u savršenom delu Kalifornije, ono dolazi sa brojnim udobnim prostorima za uživanje na otvorenom tokom cele godine. Zatvoreno dvorište ove vile savršeno je za organizovanje bilo kog tipa događaja, a osim toga, ono sadrži bazen, spa i nekoliko prostora za uživanje.

Ipak, to nije sve što dobijate po ceni od 6.5 miliona dolara, pored prilike da upoznate Denisa Kvejda. Tu je i glomazni dnevni boravak, specijalno dizajniran za česte posete gostiju, sa zaboljenim plafonima i šarmantnim kaminom.

U međuvremenu, formalna trpezarija nudi dovoljno mesta za do deset gostiju, dok je moderna kuhinja u potpunosti opremljena za sve prilike, uz moderne Viking i Wolf aparate, vrhunske podove i udobni Kutak za doručak.

Medijska soba je definitivno jedan od najboljih aspekata ove vile, jer sadrži HD projektor, idealan za gledanje najnovijih filmova ili utakmica. (Luxlife)

Preporučujemo vam i sledeće:Untitled