Na prodaju najluksuzniji penthaus na Menhetnu

Na prodaju najluksuzniji penthaus na Menhetnu

Waterline Square je verovatno jedan od najluksuznijih stambenih projekata kreiranih u poslednjih nekoliko godina u Njujorku

Smešten tačno duž Bulevara Riverside, na potezu od 59. do 61. ulice, unutar tri visoka tornja nalazi se najnoviji projekat kraj vode, upravo završen na Menhetnu i predstavlja koncept bez presedana kada je u pitanju urbani život. Zbog toga nije iznenađenje što je prošle godine ovo bio najprodavaniji kvart. A stvari tek postaju bolje! Waterline Square  je upravo predstavio penthaus koji košta $17,25 miliona,  a nalazi se u najvišoj od tri zgrade, na 38. spratu Two Waterline Square nebodera.

Penthaus poseduje ultra luksuzni enterijer koji je delo slavnog dizajnera Jabu Pušelberga, prostire se na skoro 400m2, ima 4 spavaće sobe, 5 kupatila, prozore od poda do tavanica, fantastičan dnevni boravak sa trpezarijom i spektakularnu terasu.

Budući srećni vlasnik ove nekretnine će uživati i u prostranom master apartmanu u okviru penthausa koji poseduje sopstveni garderober i mermerno kupatilo, ali ono što je najimpresivnije je svakako prostup svim pogodnostima i zabavnim sadržajima koji su smešteni u ovom neboderu, a to su: teniski teren, teren za košarku, dva bazena, teretana, prostor namenjen kućnim ljubimcima, muzička soba, kao i soba namenjena zabavi dece. (Luxlife)

Preporučujemo vam i sledeće:Untitled