Mitsubishi Eclipse Cross stigao u Srbiju

Mitsubishi Eclipse Cross stigao u Srbiju

Model koji je su ljubitelji Mitsubishi vozila dugo čekali, od 1. oktobra dostupan je kupcima u Srbiji po ceni od 21.990 evra

Iako je deo njegovog naziva identičan nekada sportskom kupeu, ovaj SUV je nešto sasvim drugačije. Pozicioniran između modela ASX i Outlander, Eclipse Cross je pokazatelj zaokreta u strategiji kompanije.

U japanskoj kompaniji kažu da im je bio cilj da stvore atraktivan automobil, sa više nego dovljno prostora u kabini i time zadovolje sve potrebe klijenata u krosover segmentu vozila na evropskom tržištu. Glavne odlike kabine su prostranost i prilagodljivost, čime je i visokim osobama omogućen ugodan boravak u vozilu tokom vožnje.

Sam kokpit je jasno podeljen u dve zone, gde je gornja posvećena dobijanju velikog broja informacija a donja operativnim funkcijama. Novina su i instrumenti sa trodimenzionalnim prikazom kao i ekran osetljiv na dodir od 7 inča, koji se nalazi na vrhu centralne konzole, putem koga se pristupa većini funkcija na vozilu.

Kada je reč o agregatima, u ponudi se nalazi potpuno novi četvorocilindarski turbo-benzinski motor od 1.5 litara iz kompanije Mitsubishi Motors, uparen sa manuelni šestostepenim menjačem ili automatskim CVT osmostepenim menjačem.

Motor proizvodi 163 ks pri 5.500 o/min, a maksimalni obrtni moment iznosi 250 Nm dobijenih u rasponu od 1.800 do 4.500 o/min. Mitsubishi Eclipse Cross kupcima u Srbiji je dostupan u 4 nivoa opreme: Invite, Invite+, Intense i Instyle.

Cena modela sa Invite paketom opreme iznosi 21.990 evra, uz garanciju od 5 godina ili 100.000 pređenih kilometara.

Preporučujemo vam i sledeće:Untitled