Počela proizvodnja Nissan X-Traila u St. Petersburgu

Nissanova fabrika u St. Petersburgu počela je sa proizvodnjom njihovog najprodavanijeg globalnog modela X-Trail. Ovo je Nissanov drugi model koji se radi u Rusiji, gde je od 2009. proizvedeno skoro 200.000 automobila

Kako bi zadovoljila visoke zahteve proizvodnje novog modela, fabrika u St. Petersburgu je prošla niz nadogradnji. Na primer, sposobnost laserskog senzora instalirana je na svim uređajima za zavarivanje kako bi se povećala preciznost, uz uvođenje softverskih sistema za poboljšanje izolacije vozila. Proces testiranja X-Traila započeo je još u aprilu, što znači da je nadograđeni SUV bio potpuno pripremljen za njegovo lansiranje.

– Drago nam je objaviti službeni početak proizvodnje novog Nissana X-Traila u St. Petersburgu. Instalacija nove i sofisticirane opreme kao i dodatna obuka za naše osoblje garantuje efikasnu proizvodnju ovog inovativnog modela, koji je najveći kapital budućnosti naše fabrike – izjavio je potpredsednik Nissan Motor Manufacturing Russia, Igor Bojtsov.

X-Trail je najprodavaniji Nissan model širom sveta. Fokus novih tehnologija koje su došle sa nedavnim redizajnom imaju za cilj da poboljšaju poverenje i sigurnost vozača na putu. Rear Cross Traffic Alert – Sistem je za dodatnu kontrolu koji detektuje i upozorava na sva kretanja pri vožnji unazad, dok inteligentni sistem Intelligent Emergency Braking pomaže u izbegavanju sudara otkrivanjem potencijalnih prepreka. Oba sistema su deo novih Nissanovih inteligentnih tehnologija i oba su dostupna na novom X-Trailu.

X-Trail je postao Nissanov drugi model koji se proizvodi u Rusiji, gde je od 2009. godine proizvedeno skoro 200.000 automobila. Takođe, Rusija je jedna od retkih zemalja koja prodaje sva tri brenda Nissan grupe: Nissan, Infiniti i Datsun.

Preporučujemo vam i sledeće:Untitled